Gratis adviesgesprek

Het eerste adviesgesprek is zonder kosten voor jou

Het eerste adviesgesprek is zonder kosten voor jou.
Bij Merkadvies van Merkenbureau Markeys draait alles om het adviseren en ondersteunen bij de registratie en bescherming van merken, inclusief bij conflicten op het gebied van merkrecht, handelsnaamrecht, auteursrecht en meer. We staan ook klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij geschillen met betrekking tot domeinnamen, sociale media platforms en het misbruik van jouw merk online. Denk hierbij aan situaties waarbij een concurrent domeinnamen heeft geregistreerd die lijken op jouw handelsnaam of merk. Voor een optimale juridische bescherming van je merk blijven we je ook na de registratie van een Benelux-, Unie- of Internationaal merk ondersteunen. Of het nu gaat om een adreswijziging van je bedrijf, de overdracht van je merk aan een derde partij, het aanbrengen van een licentie op jouw merken, of het volledig uitbesteden van het merkenbeheer; Markeys staat voor je klaar. We controleren, monitoren en bewaken je merken en adviseren over mogelijke vervolgstappen. Wil je weten wat Markeys voor jouw merk kan betekenen en ben je op zoek naar een onafhankelijk advies? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Het eerste adviesgesprek is kosteloos, omdat we geloven in de waarde van een goede start voor jouw merkbescherming.


Waarom bel je Markeys voor advies? 

  • Je wilt kosteloos kennismaken met de merkadviseurs van Markeys en weet dat het eerste adviesgesprek gratis is.
  • Je zoekt ondersteuning bij registratie en bescherming van merken en je wilt conflicten zoveel mogelijk voorkomen.
  • Je wilt meer weten over merkbewaking en advies over vervolgstappen bij mogelijke inbreuk.
  • Je hebt een expert nodig bij conflicten met betrekking tot domeinnamen, sociale media platforms en online merkmisbruik.
Interessant, ik wil meer weten
In welke BV registreer je de merken? 
“Ik heb een holding met een aantal werkmaatschappijen. Mijn merken had ik zelf geregistreerd in de verschillende werkmaatschappijen. Op advies van Markeys heb ik alle merken overgeheveld naar de Holding. Je weet maar nooit en daar staan de merken het veiligst bij verkoop, overnames of een eventueel faillissement". 
Vastgoed ondernemer

Nieuw logo = nieuwe merkregistratie? 

"We hebben onze huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Omdat we het oude beeldmerk hadden geregistreerd, wisten we niet of een nieuwe registratie nodig is. Ondanks dat het geen grote wijziging was, adviseerde Markeys toch voor een nieuwe registratie. We willen discussies in de toekomst voorkomen en nu zijn weer 10 jaar beschermd!".

Marketingmanager Kantooropleidingen

Merkenbureau Markeys: meer dan 35 jaar ervaring met merkadvies


Ja, ik wil een gratis adviesgesprek