Benelux merkregistratie

Jouw merkregistratie in België, Nederland en Luxemburg

Jouw merkregistratie in België, Nederland en Luxemburg?

Een zorgvuldige registratie van je merk is van essentieel belang om jouw merk te beschermen in de Benelux. Dit kun je zelf doen maar het proces van merkregistratie kan complex en vol valkuilen zijn, variërend van het kiezen van de juiste classificaties tot het omgaan met juridische uitdagingen. Daarom schakel je de deskundige hulp van een ervaren merkadviseur van Markeys in. Onze adviseurs beschikken over de kennis en ervaring om je merk door het registratieproces te loodsen, eventuele obstakels te identificeren en op te lossen en ervoor te zorgen dat je merk op een effectieve en efficiënte manier wordt beschermd. Met onze begeleiding minimaliseer je risico's en maximaliseer je de kans op succes voor jouw merk in de Benelux.

Wat zijn de voordelen van een Benelux merkregistratie door Markeys merkadviseurs

  • Je kiest voor ervaring en deskundige begeleiding bij het complexe proces van merkregistratie in de Benelux.
  • Je minimaliseert de risico's en maximaliseert de kans op succes voor jouw merk in België, Nederland en Luxemburg.
  • Je wilt dat je merk op een effectieve en efficiënte manier wordt beschermd, met aandacht voor juridische uitdagingen en valkuilen.
  • Je laat het registratieproces over aan professionals, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf, wetende dat je merk in goede handen is.
Interessant, ik wil meer weten


Drie landen in één keer

"Wij leveren vooral beddengoed in Nederland, maar af en toe ook in België en Duitsland. Voor de Benelux konden we het met 1 registratie af. Voor Duitland kozen we voor een nationale registratie. Met het partnernetwerk van Markeys was dat zo geregeld."

Beddengoed fabrikant

Het leek zo eenvoudig
"Op de website van het BOIP - Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom - wordt het goed uitgelegd. Maar het advies van Markeys voor de registratie in de juiste waren- en/of dienstenklassen was erg fijn. Er zijn 34 warenklassen en 11 dienstenklassen!"
Uitgever studiematerialen

Merkenbureau Markeys: meer dan 35 jaar ervaring met merkregistratie


Ja, ik wil meer informatie over een Benelux merkregistratie