Voor professionals

Reclame, marketing, tekst, ontwerp, juristen en zakelijke dienstverleners

Markeys voor professionals in reclame, marketing, tekst, ontwerp of juridische en zakelijke dienstverleners

Ben jij een zakelijk dienstverlener en heb je klanten met merken-kwesties, dan kan Merkenbureau Markeys jou en je klant ondersteunen en adviseren. Merkenbureau Markeys is gespecialiseerd in merkbescherming. Wij onderzoeken voor jouw klant bijvoorbeeld of een naam, logo, of slogan geregistreerd kan worden. Of we registreren het merk in de regio’s waar jouw klant actief wil zijn met dat merk en bewaken we het voor langere tijd. Zodat jullie er zeker van zijn dat er een signaal komt als er inbreuk wordt gemaakt op het merk. En jij kunt doen waar jij goed in bent! Al sinds 1985 werken we samen met partners als reclamebureaus, ontwerpbureaus & digital agencies, maar ook bijvoorbeeld met notarissen en advocaten. Ook kunnen we jullie linking-pin  zijn naar onze lokale agenten binnen en buiten de Europese Unie. Wil jij de mogelijkheden verkennen? Of heb je een concrete vraag? 


Ons partneraanbod

  • Het eerste adviesgesprek is gratis.
  • De Merkenscan om het (nieuwe) merk identiek te onderzoeken is gratis.
  • Het bewakingsabonnement is na de registratie tot 1 januari van het volgende jaar gratis.
  • Je krijgt 20% korting voor jou of je klant bij nieuwe registraties.
  • Jij of je klant krijgt 10% korting op het geldende adviesuurtarief.

Ja, ik maak graag kennis
De gratis Merkenscan bespaart 
“Doordat onze klant eerst een gratis merkscan kon laten verrichten wisten we zeker dat de door ons ontwikkelde naam niet al door een andere partij werd gebruikt. Dit heeft onze klant en ons veel tijd en geld bespaard!”
Manager Business Development Creatief bureau
Er komt toch echt meer bij kijken
"Een nieuwe naam die nog niet gebruikt wordt is steeds moeilijker. Even op Google checken is niet meer voldoende. Wij adviseren onze klanten altijd een merk- en handelsnaam onderzoek te doen", 
Ontwerpbureau Visuele identiteiten

Merkenbureau Markeys: meer dan 35 jaar ervaring met merken

Ja, ik wil een kennismakingsgesprek